Română      English      Русский
Prima pagină  »  Despre noi  »  Consiliul de directori al FEE
Consiliul de directori al Fundaţiei Est-Europene
Regina Yan

Regina Yan este Director General de Operațiuni la Institutul de Cercetare a Rezultatelor Centrate pe Pacient (PCORI), o organizație care finanțează programe de cercetări în domeniul sănătății cu sediul la Washington, DC. PCORI a fost înființată de Congresul SUA și își propune să ofere informațiile necesare pacienților și celor care îi îngrijesc pentru a lua decizii mai bine informate în domeniul sănătății. În calitate de Director General, Regina Yan conduce operațiunile și activitățile strategice ale organizației. Ea supraveghează toate aspectele operațiunilor financiare și administrative ale PCORI, inclusiv resursele umane, monitorizarea contractelor, conformitatea, facilitățile, bugetarea și tehnologia informației. PCORI investește aproximativ 500 de milioane de dolari anual pentru a finanța cercetările în domeniul sănătății centrate pe pacient.

Doamna Yan are un istoric lung și de succes în consilierea fundațiilor mari și organizațiilor non-profit în domeniul dezvoltării structurilor și a capacității de care au nevoie pentru a funcționa mai eficient. Ea s-a alăturat echipei PCORI după ce a ocupat funcția de director de operațiuni la Institutul Peterson pentru Economie Internațională. Regina Yan a fost, de asemenea, vicepreședinte executiv al Fundației Eurasia (SUA) și timp de mai bine de un deceniu, a condus operațiunile generale ale fundației în zeci de țări. Ea a administrat proiecte speciale, cum ar fi fondul de viabilitate media, programul de împrumut pentru întreprinderile mici și a dezvoltat programul de educație și cercetare economică în cadrul Școlii de Economie din Kyiv (KSE). Regina Yan a fost timp de un deceniu președintele consiliului de administrație al KSE, programul economic internațional proeminent pentru absolvenți din Ucraina, oferind leadership în guvernanța strategică și susținându-i eforturile de colectare de fonduri.

Cel mai important, doamna Yan a condus efortul Fundației Eurasia de a-și transforma birourile de țară în fundații locale autohtone printr-un proces multianual de construire a infrastructurii, transfer de cunoștințe și dezvoltare a guvernanței. Regina Yan a fost membru fondator al consiliilor de administrație ale Fundațiilor Est-Europene din Ucraina și Moldova. Doamna Yan a deținut diverse funcții executive la IREX, o organizație internațională de cercetare și educație, unde a asigurat supravegherea managementului operațiunilor de teren ale IREX în 22 de țări și a lansat programele sale în Asia. Înainte de aceasta, ea a gestionat programe internaționale la Academia Națională de Științe din SUA și la Academia Națională de Medicină (fostul Institut de Medicină).

Ea a obținut diploma de licență de la Universitatea Whitworth din Spokane, Washington, și diploma de master de la Universitatea din Hawaii. Regina Yan a primit premiul C-Suite acordat de către Washington Business Journal pentru leadership în succesul organizațional. Este, de asemenea, un strateg certificat al capitalului uman.Alte Consiliul de directori al Fundaţiei Est-Europene

Membră a Consiliului de Directori
Membru al Consiliului de Directori
Membră a Consiliului de Directori

Str. 31 August 1989, 98, etaj 3
Chişnău, MD-2004, Republica Moldova
Telefon:  +373 22 235343
Numărul de fax:  +373 22 542338

 


Acest site web a fost realizat de către Fundaţia Est-Europeană din resursele acordate de Suedia și de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Guvernului Suediei sau al Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

© 2024 Fundaţia Est-Europeană   |   Site elaborat de Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS