Română      English      Русский
Prima pagină  »  Despre noi  »  Consiliul de directori al FEE
Consiliul de directori al Fundaţiei Est-Europene
Carolina Bugaian

Carolina Bugaian este Director General Moldcell. Ea are o vastă experiență în telecomunicații, management financiar, finanțe și guvernanță corporativă, management de proiecte, audit și asigurări în Moldova, România, Rusia, Nepal și în Eurasia. Doamna Bugaian este contabil și auditor intern autorizat, manager de proiecte, deține doctoratul în economie de la Academia de Studii Economice din Moldova, MBA în afaceri globale de la Oxford-Brookes University și a absolvit FinTech la Universitatea Harvard.

Carolina este membru activ al consiliului de administrație al Asociației Investitorilor Străini, membru al Comitetului de Fiscalitate al Camerei de Comerț Americane, al Asociației Businessului  European și al ATIC, precum și al Consiliului Facultății de Relații Economice Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova.Alte Consiliul de directori al Fundaţiei Est-Europene

Membră a Consiliului de Directori
Membru al Consiliului de Directori
Membră a Consiliului de Directori

Str. 31 August 1989, 98, etaj 3
Chişnău, MD-2004, Republica Moldova
Telefon:  +373 22 235343
Numărul de fax:  +373 22 542338

 


Acest site web a fost realizat de către Fundaţia Est-Europeană din resursele acordate de Suedia și de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Guvernului Suediei sau al Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

© 2024 Fundaţia Est-Europeană   |   Site elaborat de Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS