Română      English      Русский
Prima pagină  »  Resurse  »  Galerie Video
Galerie Video
Spot Casting Voices 2020 - Moldovan National Youth Orchestra

 

Moldovan National Youth Orchestra lansează cel mai ambițios proiect de incluziune socială prin muzică din Moldova. Din data de 30 iulie 2020 ia start concursul național Voices, în cadrul căruia vor fi parcurși peste 8000 kilometri pentru a întâlni zeci de copii cu vârstele între 10 și 16 ani, dintre care vor fi selectați 101. Acești tineri vor susține 5 concerte alături de Moldovan National Youth Orchestra în perioada 2020-2021, urmând ca familia Voices să enumere peste 200 de beneficiari.

Copiii din toată țara, pasionați de muzică, sunt încurajați să participe la selecție.

Echipa Voices va ajunge în 19 locații, acoperind toate raioanele din Moldova, inclusiv Găgăuzia, în perioada 30 iulie – 15 august. Pentru raioanele din stânga Nistrului vor fi organizate audieri în toamna acestui an.

Echipa Voices va respecta în cadrul procesului de selecție toate regulile de siguranță recomandate de OMS în contextul COVID-19.

Cei 101 copii selectați vor beneficia de un campus complex în luna noiembrie, fiind ghidați de cei mai buni experți pentru a-și dezvolta abilitățile alături de Moldovan National Youth Orchestra, într-o atmosferă incluzivă, care reflectă diversitatea etnică și socială a țării.

Lansat pentru al 3-lea an consecutiv, proiectul de incluziune socială Voices a avut loc pentru prima dată în 2018. În cadrul primei ediții, au fost selectați 20 de tineri, iar la ediția din 2019 au fost aleși 130 de candidați ce reprezintă diversitatea etnică și socială a Moldovei. Activitatea și noutățile din cadrul proiectului pot fi urmărite atât pe pagina de Facebook Voices Moldova, cât și pe pagina Moldovan National Youth Orchestra.

Parteneri generali: UNICEF Moldova; Suedia, Fundația Est-Europeană; Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare; Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, Kaufland Moldova.

Parteneri: Premier Energy Moldova, Ambasada SUA în Moldova, Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu”, Centrul de Tineret, Vasconi.

Parteneri Media: GMG Production, Russkoe Radio, Muz FM, Diez.
Alte Galerie Video

Retrospectiva Casting Voices 2019 - Moldovan National Youth Orchestra
Spot video de promovare a alegerilor incluzive
Film documentar „Europa care inspiră”: LITUANIA
Film documentar „Europa care inspiră”: POLONIA
Film documentar „Europa care inspiră”: ROMÂNIA
Film documentar „Europa care inspiră”: ESTONIA
Alege sănătos! Proiect finanțat de Guvernul Suediei și de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei. Promo 6
Alege sănătos! Proiect finanțat de Guvernul Suediei și de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei. Promo 5
Alege sănătos! Proiect finanțat de Guvernul Suediei și de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei. Promo 4
Rezultatele unui studiu care indică un nivel înalt de plumb depistat în vopselele comercializate în Moldova au fost prezentate la clubul de presă din cadrul proiectului ”Armonizarea politicilor în domeniul sanitar ale Republicii Moldova cu cele din Uniunea Europeană” , realizat de Fundaţia Est-Europeană din resursele financiare ale Guvernului Suediei și Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei.
Prezentarea rezultatelor studiului „Monitorizarea calității apei potabile distribuite în sistemele de apeducte centralizate din orașele Republicii Moldova”
Ceremonia de Premiere a companiilor învingătoare în cadrul ediției a doua a concursului ”Operator Alimentar Responsabil”
Promo: „Carta drepturilor”, Program TV de promovare a drepturilor omului. Proiect realizat de Amnesty International Moldova
Emisiunea „Carta Drepturilor”. Episodul 1: Tortura. Proiect realizat de Amnesty International Moldova
Emisiunea „Carta Drepturilor”. Episodul 2: Discriminarea. Proiect realizat de Amnesty International Moldova
Emisiunea „Carta Drepturilor”. Episodul 3: Libertatea de exprimare. Proiect realizat de Amnesty International Moldova
Emisiunea „Carta Drepturilor”. Episodul 4: Detenția. Proiect realizat de Amnesty International Moldova
Emisiunea „Carta Drepturilor”. Episodul 5: Voluntariatul. Proiect realizat de Amnesty International Moldova
Emisiunea „Carta Drepturilor”. Episodul 6: Dreptul la un trai decent. Proiect realizat de Amnesty International Moldova
Emisiunea „Carta Drepturilor”. Episodul 7: Justiția internațională. Proiect realizat de Amnesty International Moldova

1 - 20 din 29

Str. 31 August 1989, 98, etaj 3
Chişnău, MD-2004, Republica Moldova
Telefon:  +373 22 235343
Numărul de fax:  +373 22 542338

 


Acest site web a fost realizat de către Fundaţia Est-Europeană din resursele acordate de Suedia și de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Guvernului Suediei sau al Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

© 2024 Fundaţia Est-Europeană   |   Site elaborat de Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS