Română      English      Русский
Prima pagină  »  Despre noi  »  Echipa FEE
Echipa Fundaţiei Est-Europene în Moldova
Andrei Brighidin

Andrei Brighidin este magistru în domeniul dezvoltării şi drepturilor omului, licenţă obținută de la  Universitatea Warwick din Marea Britanie. Are experienţă vastă în domeniul drepturilor omului, societăţii civile, promovării guvernării democratice. Până a se alătura la echipa fundaţiei Est-Europene, Andrei a activat la PNUD Moldova coordonând portofoliul “drepturile omului şi justiţie”.

Anterior, el a dedicat mai mulţi ani consolidării clinicilor juridice şi edificării mişcării observatorilor electorali naţionali în cadrul Ligii pentru Apărarea Drepturilor Omului din Moldova. Andrei este unul dintre activiştii principali ai Coaliţiei libere pentru alegeri libere şi corecte din 2005 şi 2007 şi a coordonat prima numărătoare paralelă a voturilor, contribuind la prevenirea fraudelor electorale.

În 2013 el a fost numit de Parlamentul Republicii Moldova în calitate de membru al Consiliului pentru Prevenirea și Eliminarea Discriminării, funcție pe care o exercită voluntar.Alte Echipa Fundaţiei Est-Europene în Moldova

Președinte
Director Finanțe și Administrare
Contabil
Analist Financiar
Manager Granturi și Contracte
Manager Granturi și Contracte
Manager Granturi și Contracte
Manager Granturi și Contracte
Coordonator Comunicare/Programe
Coordonator Programe
Coordonator Programe
Coordonator Programe
Coordonator Programe
Asistent Programe
Asistent Programe
Manager IT
Șofer/curier

Str. 31 August 1989, 98, etaj 3
Chişnău, MD-2004, Republica Moldova
Telefon:  +373 22 235343
Numărul de fax:  +373 22 542338

 


Acest site web a fost realizat de către Fundaţia Est-Europeană din resursele acordate de Suedia și de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Guvernului Suediei sau al Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

© 2023 Fundaţia Est-Europeană   |   Site elaborat de Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS