Română      English      Русский
Prima pagină  »  Despre noi  »  Echipa FEE
Echipa Fundaţiei Est-Europene în Moldova
Zoia Cabacenco

Zoia Cabacenco este Manager de Granturi și Contracte. Ea are mai mult de șapte ani de experiență în analiza și administrarea granturilor și este unul dintre specialiștii cheie în echipa Fundației. Ea are experiență în domeniul monitorizării granturilor, raportării financiare, analizei bugetare și organizării treningurilor privind administrarea granturilor. 

Anterior Zoia a lucrat în calitate de manager superior în sectorul privat și lector la facultatea de economie a Universității de Stat din Moldova. Zoia a absolvit facultatea de psihologie a Universității Pedagogice de Stat ”Ion Creangă”, deține diplomă de Magistru în Management și face studii de doctorat la facultatea de economie a Universității de Stat din Moldova.Alte Echipa Fundaţiei Est-Europene în Moldova

Președinte
Director Evaluare și Dezvoltare
Director Finanțe și Administrare
Contabil
Analist Financiar
Manager Granturi și Contracte
Manager Granturi și Contracte
Manager Granturi și Contracte
Coordonator Comunicare/Programe
Coordonator Programe
Coordonator Programe
Coordonator Programe
Coordonator Programe
Asistent Programe
Asistent Programe
Manager IT
Șofer/curier

Str. 31 August 1989, 98, etaj 3
Chişnău, MD-2004, Republica Moldova
Telefon:  +373 22 235343
Numărul de fax:  +373 22 542338

 


Acest site web a fost realizat de către Fundaţia Est-Europeană din resursele acordate de Suedia și de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Guvernului Suediei sau al Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

© 2023 Fundaţia Est-Europeană   |   Site elaborat de Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS