Română      English      Русский
Prima pagină  »  Despre noi  »  Echipa FEE
Echipa Fundaţiei Est-Europene în Moldova
Carolina Blajin

Carolina și-a început activitatea sa la Fundaţia Eurasia în anul 2008 ca Asociat pentru Comunicare, iar după localizarea Fundaţiei, este Coordonator Programe/Comunicare la Fundaţia Est-Europeană.

La moment, Carolina este responsabilă de programe, precum Dezvoltarea Mass-mediei, Incluziunea Copiilor cu Dezabilități  şi de activităţile de comunicare ale fundaţiei. Anterior, Carolina a fost expert în domeniul organizării evenimentelor în cadrul Proiectului finanţat de Comisia Europeană “Suport Organizaţiei de Promovarea a Exporturilor şi Atragere a Investiţiilor din Moldova”.

Are experienţă în domeniul relaţiilor cu publicul, acumulată în timpul activităţii sale la Centrul Regional de Mediu Moldova şi Centrul Regional de Mediu pentru Europa Centrală şi de Est. A lucrat pentru diverse proiecte finanţate de către de Comisia Europeană, Guvernul Olandei, etc.

Carolina este licenţiată în Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării , Universitatea de Stat din Moldova şi este Master în Management, Academia de Administrare Publică pe lângă Preşedintele Republicii Moldova.

 Alte Echipa Fundaţiei Est-Europene în Moldova

Președinte
Director Evaluare și Dezvoltare
Director Finanțe și Administrare
Contabil
Analist Financiar
Manager Granturi și Contracte
Manager Granturi și Contracte
Manager Granturi și Contracte
Manager Granturi și Contracte
Coordonator Programe
Coordonator Programe
Coordonator Programe
Coordonator Programe
Asistent Programe
Asistent Programe
Manager IT
Șofer/curier

Str. 31 August 1989, 98, etaj 3
Chişnău, MD-2004, Republica Moldova
Telefon:  +373 22 235343
Numărul de fax:  +373 22 542338

 


Acest site web a fost realizat de către Fundaţia Est-Europeană din resursele acordate de Suedia și de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Guvernului Suediei sau al Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

© 2023 Fundaţia Est-Europeană   |   Site elaborat de Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS