Română      English      Русский
Prima pagină  »  Proiecte Curente  »  Advocacy pentru protecție sporită împotriva discriminări
Advocacy pentru protecție sporită împotriva discriminări
Obiectivul de bază al proiectului este de a consolida mecanismele naţionale de combatere a discriminării în Moldova prin implicarea societăţii civile.
 
Proiectul urmăreşte să consolideze mecanismele anti-discriminare din Modova prin implicarea societăţii civile. Proiectul va abilita actorii societăţii civile să (i) se coalizeze şi să promoveze îmbunătăţirea legislaţiei anti-discriminare; (ii) abiliteze cele mai vulnerabile şi marginalizate grupuri pentru a-şi revendica drepturile; (iii) consolida capacitatea Consiliului pentru prevenirea şi eliminare discriminării şi asigurarea egalităţii de a face transfer de experienţe către instanţele judiciare naţionale; (iv) sporească capacitatea a cinci universiăţi de a preveni şi combate hărţuirea sexuală. 
 
Proiectul este un efort comun al Fundației Est-Europene și Centrului de Parteneriat pentru Dezvoltare, combinând capacitățile și experiența în domeniul combaterii discriminării în Moldova. 
 
Finanțator: Uniunea Europeană
 
Parteneri de implementare:
 
Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (CPD)
 
Perioada de implementare: 01 februarie 2020 – 31 iulie 2022
 
Bugetul proiectului: 400,000 EUR

Prima pagină  »  Proiecte Curente  »  Advocacy pentru protecție sporită împotriva discriminări

Str. 31 August 1989, 98, etaj 3
Chişnău, MD-2004, Republica Moldova
Telefon:  +373 22 235343
Numărul de fax:  +373 22 542338

 


Acest site web a fost realizat de către Fundaţia Est-Europeană din resursele acordate de Suedia și de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Guvernului Suediei sau al Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

© 2023 Fundaţia Est-Europeană   |   Site elaborat de Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS