Română      English      Русский
Prima pagină  »  Proiecte Curente  »  Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică incluzivă și durabilă în Republica Moldova
Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică incluzivă și durabilă în Republica Moldova
Proiectul are scopul de a abilita organizațiile societății civile (OSC) din Moldova în exercitarea unui rol eficient în advocacy de politici publice, dezvoltarea sectorului privat și dezvoltarea economică durabilă. În particular, cu sprijinul proiectului, OSC vor împuternici persoanele vulnerabile, bărbații și femeile (migranţii care au revenit în țară, tinerii, persoanele cu dizabilități) și întreprinderile mici și mijlocii (IMM) să (i) valorifice oportunități economice durabile de rând cu beneficiile oferite de AA/DCFTA și (ii) să gestioneze riscurile economice emergente precum pandemia COVID-19. 
 
Obiectivul de bază al proiectului:
 
Bărbații și femeile vulnerabile sunt împuternicite, explorează oportunități de dezvoltare durabilă, valorifică beneficiile oferite de AA/DCFTA și sunt mai bine pregătiți pentru a gestiona riscuri economice (precum pandemia COVID-19) prin implicarea activă a societății civile.  
Finanțator: Uniunea Europeană
 
Parteneri de implementare:
 
Centrul "CONTACT" 
Asociația Businessului European
 
Perioada de implementare: 01 februarie 2021 – 31 mai 2024
 
Bugetul proiectului: 3,279,019 EUR 

Prima pagină  »  Proiecte Curente  »  Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică incluzivă și durabilă în Republica Moldova

Str. 31 August 1989, 98, etaj 3
Chişnău, MD-2004, Republica Moldova
Telefon:  +373 22 235343
Numărul de fax:  +373 22 542338

 


Acest site web a fost realizat de către Fundaţia Est-Europeană din resursele acordate de Suedia și de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Guvernului Suediei sau al Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

© 2023 Fundaţia Est-Europeană   |   Site elaborat de Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS